Edustus tasapeliin TPV:n kanssa.
SeuraJulkaistu: 25.05.2023 09.50

PJK-TPV 1-1 (1-1).

Miesten edustusjoukkue kohtasi perjantaina ilman pistemenetyksiä kautensa aloittaneen TPV:n Keskuskentällä. Aurinkoisessa kelissä pelattu ottelu keräsi myös mukavasti yleisöä kentän laidalle, liki 100 henkilöä oli peliä seuraamassa. Klubi lähti otteluun ennakkosuosikkia vastaan puolustamisen kautta. Ottelun alku lupasikin heti, että joukkueen asenne olisi kunnossa, kamppailuvoima ja kurinalaisuus oli kauden parasta klubia. TPV piti palloa enemmän ja PJK keskittyi nopeisiin vastahyökkäyksiin. Kun ottelua oli pelattu 13min, niin PJK sai keskialueelta vapaapotkun jonka Matin Ahmadi toimitti maalille ja ylös noussut toppari Sami Ekmark sai survottua pallon niukasti maaliviivan yli ja näin klubi siirtyi riemukkaasti 1-0 johtoon. Pari minuuttia johtomaalista ja TPV sai laatupaikan tasoitukseen, jonka kuitenkin klubin maalilla kauden ensimmäisen pelin pelannut Kasper Kangas upeasti torjui. Jakson lopulla TPV loi lisää painetta ja 41 minuutilla syntyi väkisin tasoitus Tuomas Lehden jalasta. Tauolle siirryttiin 1-1 numeroissa.

Toinen jakso oli ensimmäisen toisintoa, TPV piti palloa ja klubi keskittyi puolustamiseen ja vastaiskuihin. TPV ei kuitenkaan ihan laatupaikoille kovin usein päässyt ja ne harvat paikat Kangas varmasti selvitti. Ottelun loppua kohden paine klubin maalilla kasvoi, mutta Kangas oli maalilla itse varmuus ja joukkueen uhrautuva puolustustaistelu riitti arvokkaaseen tasapeliin sarjan ennakkosuosikkia vastaan. ”Olen todella tyytyväinen joukkueen esitykseen ja ilmeeseen, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin” totesi klubin valmennuksesta Jussi Jokilampi taiston tauottua.

PJK jatkaa pelejään seuraavaksi lauantaina 27.5 klo 14 kun joukkue matkustaa Sääksjärvelle Loiskeen vieraaksi