Edustukselle selkeä tappio.
SeuraJulkaistu: 31.05.2023 16.02

Loiske-PJK 5-0 (3-0).

Miesten edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina pelatussa ottelussa Loiskeen Sääksjärvellä. Klubilla oli alla hieno tasapeli sarjajohtaja TPV:n kanssa ja toiveissa oli pisteitä myös Sääksjärveltä. Haasteita otteluun kuitenkin toi monen runkopelaajan poissaolot, esimerkiksi TPV pelin avauskokoonpanosta puuttui 5 peluria. Ottelun alku oli kuitenkin ihan lupaava klubin kannalta, muutamille maalipaikoille päästiin itse ja vastustaja ei vaarallisille paikoille päässyt. 15 minuutin kohdalla Loiske kuitenkin siirtyi ehkä hieman onnekkaasti johtoon, keskityspallo 25 metristä leijailikin suoraan PJK:n maaliin. Tämän jälkeen ottelu jatkui suht tasaisissa merkeissä eteenpäin, kunnes Loiske ratkaisi ottelun jakson lopussa kahdella maalillaan ja tauolle 3-0 kotijohdossa.

Toinen jakso sujui enemmän pelaillessa, ottelun voittajan ollessa jo selvillä. Loiske teki vielä kaksi maalia, vaikka paikkoja heillä oli enempäänkin, kun taas Klubi jäi ensimmäistä kertaa tällä kaudella maaleitta. Lopputulos siis selkeä 5-0 voitto Loiskeelle ja klubille jäi parannettavaa seuraavaan otteluun, joka on perjantaina 2.6 klo 18 Pirkkalan keskuskentällä Tervakosken Patoa vastaan.

Tervetuloa silloin kannustamaan klubi taas voittojen tielle!