Seuran päättäjäisissä palkittiin ansioituneita Klubilaisia!
SeuraJulkaistu: 03.11.2023 13.36

Seuran päättäjäisissä palkittiin ansioituneita Klubilaisia!

Seuran päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 29.10 Vapaa-aikakeskuksella noin 400 henkilön voimin. 30-v juhlavuottaan viettänyt PJK palkitsi taas ansioituneita jäseniään erilaisilla palkinnoilla. Alla seuran palkitsemat pelaajat, jokainen joukkue palkitsi myös erikseen omia pelaajiaan.


10-pytty tytöille: Juulia Jokilampi

Juulia on aloittanut jalkapallon PJK:ssa yhdessä siskonsa Jasminen kanssa jo 6-vuotiaana. Juulian pelipaikkana on joko maalivahti tai hyökkääjä, molemmissa suoritukset ovat olleet erinomaisia. Iloinen, liikunnallinen ja voitontahtoinen tyttö, jonka kanssa joukkuekaveritkin tulevat hyvin toimeen. Juulia on myös pallon kanssa taitava, josta osoituksena joukkueen tekniikkakisojen voitto kuluneelta syksyltä.

10-pytty pojille: Sasu Naulo

Sasu on ollut pelannut joukkueessa aivan alusta asti ja oli mukana jo 3 vuotiaan PJK:n pallokoulussa ja isoveljensä reeneissä tietenkin. Taisi pelata muutamassa futsal pelissäkin 4v nuorempana. Sasu onkin seurannut isoveljen jalanjälkiä PJK:ssa.Sasu on iloinen, mukava, rento ja reilu kaveri kaikille. Sasu kanssa kaikki tulevathyvin toimeen, hänellä on aina kivasti pilkettä silmäkulmassa niin peleissä kuin reeneissä.

Sasu tykkää ennen kaikkea pelata ja nauttii suuresti maalien tekemisestä. Sasulla on ollut painava laukaus jo pienestä asti, mutta iän myötä muutkin taidot ovat alkaneet kehittyä vuosien varrella. Sasulla on todella kova innostus jalkapalloon ja futsaliin ollut aina ja on tälläkin hetkellä. Sasu käy myös miesten futsal peleissä pallopoikana ihan vapaaehtoisesti. Voi sanoa, että Sasulla on todellakin KLURI SYDÄN.

Vastuunkantajat:

Olli-Pekka Toikkonen: T7-8 joukkueen valmentaja, joka on hoitanut tehtävänsä erinomaisesti ja saanut muutkin vanhemmat sitoutettua toimintaan hienosti.

Mikko Lehtiniemi: P13 joukkueen valmentaja. Hänen aktiivisuudellaan saatiin joukkue pysymään kasassa ja kehitettyä toimintaa eteenpäin.

Ilkka Mattila: P10/P11 joukkueenjohtaja. Ilkka on uurastanut kovasti suuren pelaajamäärän joukkueen eteen. Hoitanut myös joukkueen varainhankintaa mallikkaasti.

Lauri Ripatti: Lauri on toiminut monta vuotta 09-syntyneiden poikien joukkueessa lähes kaikissa tehtävissä. Lauri tuo joukkueeseen iloa ja positiivista tekemistä omalla hienolla asenteellaan.

PJK haluaa kiittää kaikkia palkittuja vastuunkantajia aktiivisesta talkootyöstä seuran hyväksi!


Vuoden futsal-pelaaja: Miikka Mörö

Joukkueen kapteeni joka vuodesta toiseen keikkuu pistepörssin kärjessä. Miikka palasi pitkän loukkaantumisen jäljiltä takaisin pelikentille ja siitä lähtien on omalla esimerkillään johtanut joukkuetta taistelemaan futsal-liiga noususta.

Vuoden valmentaja: Markus Hänninen

Markus on toiminut T12- ja T13-joukkueiden vastuuvalmentajana useamman vuoden. Sinä aikana joukkueiden toiminta on kehittynyt isoin harppauksin eteenpäin. Esimerkiksi tällä kaudella T13 joukkue pelasi ensimmäisenä PJK:n joukkueena Helmariliigassa ja T12 joukkue sijoittui alueliigassa toiseksi ja lunasti paikan etelä-liigan karsintaan.

Vuoden naispelaaja: Jonna Manninen

Vapari spesialisti, joka upottaa pallon verkkoon paikasta kun paikasta. Kauden aikana nähty uskomattomia vetoja. Lisäksi tältä pelaajalta löytyy taitoa pitää palloa ja rakentaa loistavia maalipaikkoja. Ei ehkä joukkueen äänekkäin, mutta kentällä yksi näkyvimpiä pelaajia.

Vuoden miespelaaja: Sami Ekmark

Sami pelaa miesten edustusjoukkueessa. Hän toimi joukkueen kapteenina ja johti joukkuetta läpi vaikean kauden positiivisella mutta määrätietoisella asenteella. Sami jaksoi auttaa pelistä ja treenistä toiseen joukkueeseen nousseita nuoria pelaajia kehittymään kentällä.

Vuoden joukkue: T12 joukkue

T12 joukkue sijoittui alueliigassa toiseksi ja lunasti paikan etelä-liigan karsintaan. Edellisen kerran näin korkealla tasolla PJK:n joukkueista on pelannut -00 syntyneiden poikien joukkue. T12-joukkueen tytöt näyttävät PJK:n nuoremmille tytöille esimerkkiä siitä, että määrätietoisen harjoittelun kautta myös vähän pienemmänkin seuran joukkueet voivat menestyä myös kansallisella tasolla!


Jaetaan yksi seuran viiri pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä työstä seuran eteen.

Viiri nro. 60: Antti Hiljanen

P15 ja P17-joukkueiden valmentaja, sekä T7-8 joukkueen joukkueenjohtaja. Antti on tehnyt pitkään ansiokkaasti töitä PJK:n värien eteen, ja menneellä kaudella teki myös määrätietoisesti töitä nuorten pelaajien saamiseksi PJK:n miesten joukkueiden mukaan.


Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala