Edustukselle kaksi voittoa Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 08.02.2024 09.46

PJK - FC Sport Vaasa 7-4 (3-2)

JoSePa - PJK 2-3 (2-1)

Miesten edustusjoukkue palasi voittojen tielle Futsal-Ykkösessä kahden voiton myötä. Ensin Klubi kohtasi vahvan kotijoukkueen JoSePa:n Joutsassa, jossa tasainen peli kääntyi viimeisen minuutin Antti Ala-Myllymäen maalilla vierasjoukkueen hyväksi 2-3. Klubin kaksi muuta maalia teki Omar Soli, joka myös palkittiin PJK:n parhaana.

Seuraavaksi kotipeliin Vapaa-aikakeskukselle saatiin vieraaksi FC Sport Vaasa. PJK lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta ottelusta tuli haastava Klubin hyvästä alusta huolimatta. PJK siirtyi alkuun heti 2-0 johtoon, mutta niin vain vierasjoukkue kampesi itsensä peliin mukaan ja siirtyivät toisella jaksolla 3-4 johtoonkin Klubin pelin takellellessa. Lopulta kuitenkin PJK sai tarvittavat maalit tehtyä ja kaunisteli viimeisellä minuutilla voittonumeroiksi 7-4. PJK:n parhaana ottelusta palkittiin Antti Ala-Myllymäki.

Tulevana lauantaina 10.2 PJK saa vieraita uudestaan Vaasasta, kun kaupungin ykkösjoukkue FC KIISTO saapuu vieraaksi Pirkkalaan. Ottelu alkaa klo 16 Vapaa-aikakeskuksella. Tervetuloa kannustamaan Klubi voittoon!