PJK voiton myötä sarjajohtajaa haastamaan.
SeuraJulkaistu: 22.02.2024 21.02

PJK - FC KIISTO 4-2 (2-2)

Miesten edustusjoukkue sai vieraaksi tärkeään kotiotteluun FC KIISTON Vaasasta. Ottelusta kehkeytyi tasainen ja hyvätasoinen Futsal-Ykkösen ottelu. Ensimmäisellä jaksolla Klubin kapteeni Miikka Mörö vei kahdesti PJK:n johtoon, mutta molemmilla kerroilla vierasjoukkue kuittasi heti seuraavassa vaihdossa pelin tasoihin. 2-2 tasatilanteessa siirryttiin tauolle ja nauttimaan PJK Puffetin antimista.

Toinen jakso jatkui yhtä tasaisissa merkeissä, kuten ensimmäinenkin. Klubin Mikke Lindroos siirsi kotijoukkueen johtoon ajassa 26:58 ja tällä kertaa ei vierasjoukkue kuitannut heti seuraavaan vaihtoon. Pelin viime minuuteille mentiin 3-2 numeroissa, vaikka molemmilla joukkueilla paikkoja lisämaaleihin olikin. Ottelun ratkaisijaksi nousi lopulta Klubin Antti Ala-Myllymäki joka viimeisteli tyhjään maaliin 4-2 voittonumerot.

Seuraavaksi Klubilla haaste kovenee kun vieraaksi saapuu sarjajohtaja TP-Kaarle Kokkolasta. Ottelu pelataan la 24.2 klo 16 Vapaa-aikakeskuksella.