PJK voittoon sarjakärjestä!
SeuraJulkaistu: 29.02.2024 20.19

PJK - TP-Kaarle 5-2 (2-1)

Klubin miesten edustusjoukkue jatkoi lauantaina vahvoja otteitaan kun sarjakärki TP-Kaarle Kokkolasta saapui vierailulle Pirkkalaan. Ottelusta kehkeytyi hyvätasoinen ja tasainen Futsal-Ykkösen kärkikamppailu, jossa kovaa taistelua riitti läpi ottelun. Klubi johti peliä ensimmäinen puoliajan jälkeen 2-1 numeroin, kun Valtteri Wähä-Verkkomäki onnistui kahdesti klubin puolesta, vierasjoukkueen yhtä vastaan.

Toinen jakso jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. Tasaista vääntöä ja molemmissa päissä myös riitti tilanteita, vaikka klubin 3-1 johtomaali nähtiinkin vasta ajassa 33:23 Roni Pekin toimesta. Vierasjoukkue reagoi maaliin välittömästi, ottamalla liivimiehen käyttöön ja saikin kavennuksen reilun minuutin päästä aikaan. Ottelun lopun TP-Kaarle haki tasoitusta edelleen ilman maalivahtia, mutta ratkaisu tuli ajassa 39:19 kun kapteeni Mörö onnistui omasta päästä viimeistelemään tyhjään maaliin. Kun Antti Ala-Myllymäki vielä viimeisteli 5-2 numerot ottelun loppuun, niin klubi katkaisi vierasjoukkueen kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken ja kasvatti oman voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi.

”Kun sarjakärki tuli kylään, niin koko joukkue syttyi näyttämään parastaan. Alkuvuoden teemana ollut tiivis puolustuspeli toimi hyvin. Yleisöä oli kiitettävästi ja kannustusta saatiin”, kommentoi päävalmentaja Antti-Petteri Mäkinen ottelua.

Seuraavana viikonloppuna PJK matkustaa pohjoiseen tuplapeleihin. Lauantaina vastassa on AS Moon Raahessa ja sunnuntaina Tervarit Oulussa. Näistä otteluista täydet pisteet, niin klubi nousee sarjassa jo toiseksi.