Edustus kahteen voittoon!
SeuraJulkaistu: 05.03.2024 14.47

Edustus kahteen voittoon!

AS Moon - PJK 1-3 (0-1)

Tervarit - PJK 2-3 (1-3)

Edustuksen vieraspelireissu viikonloppuna Raaheen ja Ouluun sujui erinomaisesti, kun molemmista otteluista saatiin täydet pisteet Pirkkalaan. Voittojen myötä klubin voittoputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi, ja jopa sarjan voittaminen on omissa käsissä! Klubilla on sarjaa neljä ottelua jäljellä ja kaikki pelit voittamalla liiganousu toteutuisi varmuudella, pelaisivat muut joukkueet sitten miten tahansa.

Mitenkään helpolla eivät pisteet viikonloppuna tulleet, mutta koko joukkueen vahva puolustaminen riitti tälläkin kertaa täysiin pisteisiin. Klubi ei ole tällä kaudella päästänyt yhdessäkään pelissä yli neljää maalia, monesti vain yhden tai kaksi ja niillä määrillä taistellaan pelistä toiseen voitosta. Viikonlopun maalit jakautuivat neljän pelaajan kesken, joista Roni Pekki teki kolme maalia, muiden maalintekijöiden ollessa Miika Sainio, Leevi Päivinen ja Omar Soli.

Seuraavaksi klubi pelaa kotonaan Vapaa-aikakeskuksella la 9.3 klo 16 alkaen, kun Jämsänkosken Ilves saapuu vieraaksi Pirkkalaan.

Tervetuloa kannustamaan klubi voittoon!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala