Miesten voittoputki jatkui Futsal-Ykkösessä!
SeuraJulkaistu: 13.03.2024 10.01

PJK - JIlves 6-3 (3-1).

Miesten edustusjoukkue kasvatti voittoputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi kun Jämsänkosken Ilves kaatui Vapaa-aikakeskuksella 6-3 numeroin lauantaina. Klubi otti pelin haltuunsa heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien ja kapteeni Mörö siirsi klubin 1-0 johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Ensimmäinen 10 minuuttia ottelusta pelattiin vain yhtä maalia ja paremmalla viimeistelyllä PJK:n johto olisi voinut olla jo useampia maaleja. Kaikki kunnia kuitenkin JIlveksen maalivahdille ja kenttäpelaajille, monesti maaliviivaltakin vielä tehtiin pelastuksia.

Kun PJK ei lisämaaleja saanut aikaan, niin JIlves kävi tekemässä tasoitusmaalin harvoista hyökkäyksistään ajassa 16:49. Tämä onneksi herätti klubinkin maalinteon ja Sainion ja Lindroosin maaleilla tauolle siirryttiin 3-1 kotijohdossa. Toinen jakso jatkoi ensimmäisen kaavaa, PJK hallitsee ja JIlves puolustaa tiiviisti. Toinen jakso pelailtiin pois, ilman sen suurempaa kysymystä pelin voittajasta ja pisteet klubille lopulta 6-3 numeroin.

Klubilla on edessään nyt ratkaiseva viikko sarjasijoituksen kannalta, kun joukkue kohtaa vieraissa ensin keskiviikkona Ilveksen ja sunnuntaina KF Kosovan. Näistä voitot, niin liiganousu on yhden kotivoiton päässä, mutta toisaalta tappioilla liigakarsintakin jää haaveeksi. Hienoja otteluita luvassa! Tervetuloa keskiviikkona klo 19.30 Kauppiin kannustamaan klubia paikallisderbyyn!