Edustukselle murskavoitto ja katkera tappio!
SeuraJulkaistu: 22.03.2024 21.40

Ilves-PJK 3-9 (2-5)

KF Kosova-PJK 6-5 (2-4)

Miesten edustusjoukkue pelasi kaksi tärkeätä vierasottelua viime viikolla ja lopputuloksena oli hieno voitto ja katkera tappio. Keskiviikkona kohdattiin Ilves Kaupissa ja vahvan esityksen jälkeen tuloksena oli 3-9 vierasvoitto ja pisteet Pirkkalaan. Klubin parhaana palkittiin hattutempun tehnyt Roni Pekki.

Sunnuntaina jatkettiin KF Kosovan vieraana Turussa ja pelin panos oli selvä, voitolla klubi pääsee viimeiseen kotipeliin sarjajohdossa. Ottelun alku oli klubilta vahva ja ajassa 05:29 joukkue siirtyi jo 0-3 johtoon Antti Ala-Myllymäen ja Henrik Rahikaisen (2) maaleilla. Tämän jälkeen myös kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan ja tauolle siirryttiin klubin 2-4 vierasjohdossa.

Toisen jakson alussa kapteeni Mörö siirsi joukkueensa jo 2-5 johtoon ja kaikki näytti hyvältä klubin kannalta. Tämän jälkeen kotijoukkue otti ottelua enemmän hallintaansa ja klubi joutui enemmän puolustuskannalle. Kahden kavennusmaalin myötä viimeiselle minuutille siirryttiin 4-5 tilanteessa. Kotijoukkue tuli ottelussa tasoihin 6 sekuntia ennen loppua rangaistuspotkusta ja klubin tuskan täydensi voittomaali viimeisellä sekunnilla 10m rangaistuspotkun jälkitilanteesta kun klubin virhetili oli täyttynyt. Näin ollen pisteet jäivät kotijoukkueelle 6-5 numeroin.

Tappio tarkoittaa sitä, että viimeiseen kotiotteluun la 23.3 klo 16 PJK lähtee sarjan kolmantena tasapisteissä Kosovan kanssa. TP-Kaarle johtaa sarjaa kahden pisteen erolla. Näin ollen klubin sarjasijoitus voi olla mitä tahansa sijojen 1-4 välillä ja kaikki ratkeaa lauantaina Vapaa-aikakeskuksella kun PJK:n vieraaksi saapuu EBK Espoosta.

Tervetuloa kannustamaan klubia voittoon!