PJK:n miehet nousevat Futsal-Liigaan!
SeuraJulkaistu: 26.03.2024 12.44

PJK:n miehet nousevat Futsal-Liigaan!

PJK-EBK FS 9-2 (2-0).


Miesten edustusjoukkue voitti sarjan viimeisellä kierroksella vähillä pelaajilla liikenteessä olleen EBK:n selvin numeroin 9-2. Samaan aikaan pelattiin myös Vaasassa ja Oulussa klubin sarjasijoituksen kannalta tärkeät ottelut. Oulussa Tervarit venyivät 2-2 tasapeliin TP-Kaarlea vastaan ja näin ollen klubi nousi tasapisteissä maalieron avulla TP-Kaarlen ohi. Vaasassa taas ottelu keskeytettiin FC KIISTON ja KF Kosovan välillä 2-1 tilanteessa ja pieni epävarmuus noususta jäi elämään ennen Palloliiton päätöstä ottelun kohtalosta. Mikäli ottelu olisi pelattu loppuun, niin Kosovan voittaessa pelin yli seitsemällä maalilla, he olisivat nousseet klubin ohi sarjataulukossa.

Palloliiton päätös alla:

Lauantaina 23.3. pelattu Miesten Futsal-Ykkösen päätöskierroksen ottelu FC Kiisto–KF Kosova keskeytyi ajassa 15:07 katsomosta kentälle lentäneen esineen rikottua erotuomarin fyysistä koskemattomuutta. Suomen Palloliiton futsaltyöryhmä on päättänyt, ettei ottelua jatketa tai pelata uudestaan, ja sen lopputulokseksi vahvistetaan lopettamishetkellä ollut 2–1.

Näin ollen PJK sarjavoittoon ja suoraan nousuun Futsal-Liigaan ja TP-Kaarle kakkosena Liigakarsintaan. PJK:n loppukausi oli todella vahva, viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue saavutti yhdeksän voittoa! Klubin parhaat pistemiehet kaudella olivat totutusti Miikka Mörö ja Antti Ala-Myllymäki, molempien tehdessä 30 pistettä. Klubin ehdoton vahvuus kaudella on ollut tiivis puolustuspeli, josta osoituksena vähiten päästettyjä maaleja sarjassa.

PJK kiittää kaikkia kannattajiaan, tukijoitaan ja talkoolaisiaan kaudesta!

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala