PJK käynnistää Alumni-toiminnan!
SeuraJulkaistu: 09.04.2024 15.25

PJK käynnistää Alumni-toiminnan!

PJK:n yksi keskeinen kehityskohde juuri alkaneella kolmevuotisella strategiakaudella on seuran yhteisöllisyyden kehittäminen. Seuralla on Pirkkalassa jo varsin merkittävä historia lasten, nuorten ja aikuisten liikunnan järjestämisessä, ja tätä historiaa halutaan tuoda esiin käynnistämällä PJK:n Alumni-toiminta.

"PJK:n alumnitoiminnan tarkoituksena on lisätä seuran ylisukupolvista yhteisöllisyyttä ja kunnioittaa seuran historiaa. Tavoitteena on saattaa yhteen seurassa aiemmin pelanneita, valmentaneita ja vaikuttaneita ihmisiä, joille PJK ja pirkkalalainen jalkapallo ja futsal ovat olleet merkittävä osa elämää, jossain kohtaa seuran 30-vuotisessa historiassa.", toteaa alumnitoiminnan vastuuhenkilö Ville Maatsalo.

"Alumnitoiminnalla tarjotaan lisäksi aiemmin seurassa vaikuttaneille mahdollisuus tukea oman seuran nykytoimintaa. Kerran vuodessa tullaan järjestämään alumnitapahtuma, joka kokoaa yhteen PJK-perheen ja edustusjoukkueissa eri vuosikymmeninä vaikuttaneet pelaajat, valmentajat ja taustahenkilöt. Vuoden 2024 alumnitapahtuma tullaan järjestämään PJK:n isännöimän ikämiesten SM-lopputurnauksen yhteydessä 9-11.8. Tuolloin kohtaamispaikkana toimii luonnollisesti pirkkalalaisen jalkapalloilun legendaarinen pyhättö – Killon Wembley!"

Alumnijäsenyyden hinta on 40€/vuosi, ja se sisältää

  • Vuosittaiseen alumnitapahtumaan osallistumisen
  • Kannatuskausikortit PJK:n jalkapallon ja futsalin edustusjoukkueiden peleihin
  • Uniikin PJK-alumnipaidan

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot ja lisätiedot: Ville Maatsalo 044 524 0444 / vmaatsalo@gmail.com

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala