PJK:lla voitokas kauden avaus
Julkaistu: 06.10.2021 12.40

Uusi kotikenttä, uudet valmentajat, uudet kuviot ja jännitys uuden kauden alkamisesta. Ottelu, johon saa pitkästä aikaa tulla yleisöä paikalle. Tässä oli lähtökohdat kauden avausotteluun espoolaista Golden Futsal Teamia vastaan.

Ottelu alkoi jännittyneesti ja GFT pääsi vyöryttämään muutaman hyökkäyksen ensiminuuttien aikana. Kuin yllättäen kuitenkin kotijoukkueen Sini Lauermaalle avautui paikka iskeä ottelun ja kauden avausmaali, eikä kokenut pelaaja tästä erehtynyt, PJK meni 1-0 johtoon ajassa 2:09. Ottelu aaltoili vauhdikkaasti ja maalintekopaikkoja nähtiin molemmissa päissä. 14. minuutilla alkoi kuitenkin tulosta syntyä, kun ensin Annette Korin iski kotijoukkueen 2-0 johtoon ja heti perään Maria Ropanen tykitti vapaapotkusta 3-0. Tauolle mentiin lopulta kotijoukkueen 4-0 johdossa, kun Julia Jokiranta iski vielä hieman ennen taukovihellystä. Toinen jakso kulki pitkään maalittomana, kunnes Annette Korin iski kaksi maalia ja hattutempullisen täyteen ottelun viimeisen 5 minuutin aikana. Lopputulos ja avausvoitto PJK:lle 6-0!

Joukkueen kapteeni Tiia Ropanen oli luonnollisesti innoissaan hienosta avausottelusta: ”Alun jännityksen jälkeen saimme oman pelimme rullaamaan ja se näkyi myös tulostaululla. Oli todella hienoa pelata suuren yleisön edessä! Toivottavasti saamme jatkossakin nauttia pirkkalalaisten loistavasta kannustuksesta”.

Päävalmentaja Sami Päivinen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ja kiitteli myös yleisöä: ”Kokonaisuudessaan hyvä ja tasapainoinen esitys koko joukkueelta heti sarja-avauksessa. Vaikka ensimmäisillä minuuteilla vähän hermoiltiinkin, niin avausmaalin jälkeen peli lähti rullaamaan pikkuhiljaa paremmin. Oma pää pysyi puhtaana, joten puolustus saatiin pysymään tarpeeksi tiiviinä ja kuusi tehtyä maalia, neljältä eri maalintekijältä, kertoo laajasta onnistumisesta myös hyökkäyspäässä. Katsomossa ollut omien junnujen rumpuryhmä oli tärkeässä osassa luomassa tunnelmaa ja se vaikutti myös pelaajien suorituksiin kentällä.”

Seuraavaksi jatketaan uudella vieraskentällä, kun vastaan asettuu sarjanousija Raisio Futsal Kerttulan hallissa lauantaina 9.10. kello 15. Ruutu+ auki!

Kuva: Jani Virolainen