Jatkoaikavoitto FC Nokiasta!
Julkaistu: 07.02.2022 13.31

PJK jatkoi pistetilinsä kartuttamista FC Nokiaa vastaan voittamalla jatkoajalla lukemin 2-1. Haastava ottelu jätti parantamisen varaa, mutta toi tärkeät kaksi pistettä pudotuspelikamppailua ajatellen.

PJK jatkoi orastavaa voittoputkeaan naisten Futsal-Liigassa kaksijakoisella ottelulla FC Nokiaa vastaan. Paikallisvastustaja Nokia on usein ollut PJK:lle haastava vastustaja, eivätkä pisteet helpolla irronneet tälläkään kertaa. PJK oli ottelussa hallitsevampi osapuoli suurimman osan ottelusta, mutta nokialaisilla oli pelaamisessa hyviä jaksoja. Lisäksi FC Nokian nopeat vastahyökkäykset olivat vaarallisia läpi ottelun.

FC Nokia siirtyi ottelussa johtoon ajassa 8:52’. Nokialaiset pelasivat sivurajapotkun lyhyenä Jonna Suloselle, joka onnistui rullaamaan itsensä ohi PJK:n hieman passiiviseksi jääneen portin. Sulonen lähetti matkaan kovan laukauksen kohti PJK:n maalia. Veto olisi suuntautunut ohi maalin, mutta Nokian Elli Koivula oli maalin edessä etevänä ja ohjasi vartalollaan pallon maaliin.

Ajassa 12:37’ PJK kuittasi tilanteen tasoihin hieman saman tyyppisellä osumalla. Annette Korin pelasi sivurajalta pallon Sini Lauermaalle, joka laukoi kohti Nokian maalia. Maalilla Linnea Nuutila oli valppaana ja ohjasi pallon reidellään maaliin. Osuma oli Nuutilalle liigauran ensimmäinen.

Toinen puoliaika oli molemmilta joukkueilta hieman sekavaa pelaamista, eikä maaleja varsinaisella peliajalla enää nähty. Lähimpänä maalintekoa kävi FC Nokia, mutta Essi Koiranen pelasti PJK:n takaiskulta aivan maaliviivan tuntumassa.

PJK ratkaisi ottelun, kun jatkoaikaa oli ehditty pelata vain 46 sekuntia. Minna Kivelä pelasi pallon Annette Korinille, joka haastoi onnistuneesti itsensä vasenta laitaa pitkin vetopaikalle. Korinin matala laukaus upposi FC Nokian maaliin etukulmasta. Enempää maaleja ei nähty, joten Korinin maali jäi ottelun ratkaisuosumaksi.

Kuva: Jani Virolainen